Page 19 - Richter_Patika_18_3
P. 19

Nem volt könnyű, de elkergettük!
Este viszont kiderült, hogy a Náthamanó csak elbújt, és ahogy lement a nap, máris előme- részkedett. Ugyanaz történt, mint délelőtt, dinózás közben, de szerencsére ismét sikerült kitisztítani Merse orrát, így nyugodtan telt az éjszaka.
Másnapra már egészen jól volt, ha nem számít- juk azt, mennyire hiányoztak neki az óvodás barátai, és Julcsi néni (meg az óvodai tejbegríz, amit én persze sosem tudok ugyanolyanra elkészíteni).
Szomorú volt, hogy nem játszhat velük az udva- ron, de láthatólag jó is volt egy kicsit otthon pihenni, finomakat enni-inni. Időnként kitisz- títottuk az orrát a tengervizes orrspray-vel és az orrszívó-porszívóval – a gyógyszeresre már nem volt szükség, a tengervíz önmagában is elég volt hozzá, hogy alaposan megkergesse a Náthamanót. Szerencsére lázcsillapítóra sem volt szükség, Merse pedig napról napra
jobban érezte magát. A hét végére már újra a régi örökmozgó volt, alig várta, hogy mehes- sen végre a játszótérre és az óvodába. Persze Anya meséjét hallgatni, rajzolni és dinózni sem volt rossz, de láttam rajta, hogy nagyon vágyik már a kis barátok társaságára, és arra, hogy újra ugrálhasson, bújócskázhasson velük az ovi udvarán.
Sokszor megkérdezte, hogy mikor mehet már játszani Szabival és Gergővel, de mindig azt kellett válaszolnom, hogy majd akkor, amikor meggyógyul. A hétvégén, viszont már nagyon úgy érezte, hogy semmi, de semmi baja. Mi, felnőttek is így láttuk, így hétfőn reggel a szo- kott időben keltettük Mersét. Ő pedig úgy pat- tant ki az ágyból, ahogy szokott, és vidáman indult újra az oviba. Julcsi néni nagyon örült, hogy újra látta, Merse pedig már szaladt is be a csoportszobába, hogy meséljen Szabinak és Gergőnek a Náthamanóról. Így majd ők is azonnal felismerik, és tudni fogják, hogyan kell elkergetni!
19
X
E®
XI
I
I
IL
LO
O
OMA
A
AR
XILOMARE®Kid orrspray
Hatékony és jótékony!
Gyermekeknek külön kiszerelés!
Xilomare® 1 mg/ml és Xilomare® Kid 0,5 mg/ml xilometazolin-hidroklorid és tengervíz tartalmú, vény nélkül kapható gyógyszer. Forgalmazó: Richter Gedeon Nyrt., 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21. Gyógyszerbiztonsági osztály: +36-1-505-7032, drugsafety@richter.hu Version ID: KEDP/VAAD35; Lezárási dátum: 2017.01.10.
A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!


   17   18   19   20   21