Page 11 - Richter_Patika_18_3
P. 11

a Segítő Kezek Nkft. központjaiban ország- szerte 110 településen ajánlanak szűrést a 65 felettieknek.
A termék fejlesztésének elsődleges célja az volt, hogy a lakosság hasznára váljon: rend- szeresen érkeznek köszönőlevelek a felhasz- nálóktól, hogy sikerült végre „elcsípni”, hogy mi a probléma, vagy egy szívgyógyszert végre beállítani. Hazánkban nem csupán a lakosság használja – megtalálható kiemelkedő sport- egyesületeknél is, mint pl. a Magyar Birkózó Szövetség, Magyar Ökölvívó Szövetség, Magyar Súlyemelő Szövetség, Magyar Kézi- labda Szövetség, Magyar Úszószövetség és még sorolhatnánk.
Idáig 20 országban kezdődött meg a készülék regisztrációja és forgalmazása. Forgalmazzák az EU tagállamaiban, többek között Szlováki- ában, Csehországban az Apple prémium üzle- teiben, Görögországban a Telekom üzleteiben, Portugáliában már a Vodafone-nál is elérhető!
Több mint 30 éves kutatás eredménye
A WIWE fejlesztése körülbelül 2 évet vett igénybe, az algoritmus hátteréhez szükséges kutatás Prof. Kozmann György és a Pannon Egyetem csapata részéről több évtizeden át zajlott. Az engedélyeztetés során bevizs- gálások sorozata következett, így szereztek CE jelet a terméknek orvostechnikai eszköz kategóriában.
A kifejlesztő és gyártó Sanatmetal Kft. 50 éve az egészségügy szolgálatában áll orvostech- nikai eszközökkel, piacvezetőként a csontse- bészetben, traumatológiában belföldön, és Európa Top 40 cégének középmezőnyében.
Bővebb információ:
www.mywiwe.com
E-mail: info@mywiwe.com Tel: +36 36/512-959
11
ÉLETE LEGFONTOSABB TÁRSA.
VISELJE GONDJÁT!
A Panangin® Forte hatóanyagai, a magnézium és a kálium, segítik a szívizom működését.
A kezelőorvos jóváhagyásával.
Gyártó: Richter Gedeon NyRt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21. Gyógyszerbiztonsági Osztály: +36 1 505 70 32, drugsafety@richter.hu A Panangin® Forte recept nélkül kapható gyógyszer. www.panangin.hu
A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL
A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!
Version ID: KEDP/VAAB5B, LZD.: 2016. 08. 16.


   9   10   11   12   13